Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lampard felkereste a Napoli támadóját, hogy akarna-e a Chelsea-nél játszani

Frank Lampard félig-meddig Hazard pótlására hozná el a Napoli kitűnő játékosát, akivel kapcsolatban azonban még mindig sok a kérdőjel.

Az olasz Gianluca Di Marzio is megerősítette, hogy Frank Lampard felhívta a Napoli csatárát, Dries Martenst. A beszélgetés témája egyértelműen a klubváltás volt – az angol edző próbálta kideríteni, hogy a belga támadónak volna-e kedve a Premier League-ben, azon belül is a Chelsea-nél játszani.

A Chelsea már januárban is élénken érdeklődött a nápolyi támadó iránt, ám akkor nem jött össze az üzlet. Mertens szerződése lejár a nyáron, így ha nem hosszabbít, szabadon igazolhatóvá válik. Márpedig a Napolinál háború zajlik a játékosok és Aurelio De Laurentis tulajdonos között. Az idei szezonban végig nagyon feszült volt a hangulat a klubon belül, De Laurentis pedig túl is ment a határon párszor – nem is csoda, hogy Mertens nem akar hosszabbítani.

A Chelsea-nek nagy szüksége lenne rá, hiszen Hazard távozása óta a támadósor nem a régi, valamint több komoly személyi változás is várható majd a Kékek keretében a következő átigazolási időszakban. A hírek szerint Mertens még mindig nem döntötte el, hogy hol szeretné folytatni a pályafutását.