Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: A Lyon tehetsége Madridba mehet! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az Olympique Lyon legnagyobb ígéretének tartott Rayan Cherki játékjogáról könnyen lehet, hogy le kell majd mondania nevelőegyesületének. A Real Madridnál azonnal tárt karokkal várnák a még csak 16 esztendős fiatalt. 

Miután a francia bajnokságban végeredményt hirdettek, a tabellán hetedik Olympique Lyon minden jel szerint 1997 először nem lesz érdekelt az új idényben az európai kupasorozatok egyikében sem (Ha csak meg nem nyeri a francia Ligakupa-döntőjét, persze kérdés, hogy lejátsszák-e a PSG elleni finálét – a szerk.).

Mindez pedig alaposan átírhatja az OL terveit, már csak azért is, mert egy jelentős bevételi forrástól esik el a klub, amelynek következtében közvetve vagy közvetlenül, de még nehezebbnek ígérkezik megtartani a csapat értékeit – Nem is csoda, hogy az OL épp a hivatalos fellebbezést készül benyújtani a szerintük elfogadhatatlan döntés ellen.

Így kerülhet terítékre az idén berobbanó, augusztusban 17. születésnapját ünneplő Rayan Cherki eladása is. A technikás, támadó szellemű középpályás a spanyol és francia sportlapok szerint máris a Real Madrid kívánságlistáján szerepel.

Az As című madridi sportnapilap klubhoz közeli forrásokra hivatkozva állítja, hogy a blancók trénere, Zinedine Zidane nagy rajongója Cherkinek, akinek megszerzését örömmel üdvözölné.

A transfermarkt.de által jelenleg 18 millió euróra taksált tehetség az Olympique Lyon történetének legfiatalabb gólszerzője, akit számos európai szaklap is az egyik legígéretesebb fiatalnak tart a kontinensen.