Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Giroud az olasz fővárosban köthet ki – sajtóhír

A Serie A idényének meglepetéscsapata rutinos francia támadóval erősítene a következő átigazolási időszakban.


Lazio bejelentkezett a Chelsea csatárának, Olivier Giroudnak a játékjogáért, a Gazzetta dello Sport értesülései szerint.

A londoni gárdának sikerült meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését a támadónak, de a francia válogatott játékos még ennek következtében sem biztos, hogy maradna. Ugyanis, ha a Kékek nem válnak meg Michy Batshuayitól a következő átigazolási időszakban vagy igazolnak egy új csatárt, akkor ő újfent harmadik számú csatárrá sorolódik vissza, amiből nem kér.

A Lazionál jelenleg két befejezőcsatár is van, Ciro Immobile és Felipe Caicedo személyében, de utóbbi állítólag gondolkozik a távozásán, így jöhet képbe Giroud.

A 33 éves francia világbajnok támadó 2018 januárjában érkezett a Chelsea-hez, azóta pedig 76 mérkőzésen kapott lehetőséget minden versenysorozatot figyelembe véve, amelyeken 21 gólt és 13 gólpasszt jegyzett. Ebből a 2019/20-as idényben 13 találkozón léphetett pályára, de ezeken mindösszesen 684 percet tölthetett a gyepen, viszont így is sikerült 3 gólt szereznie.