Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlaival és a Real játékosával helyezhetik új alapokra az AC Milant

Az aktuális olasz sajtóhírek szerint két fiatal játékos és egy rutinos szakember köré építené újra szebb napokat is látott csapatát az AC Milan a következő transzfer-időszak során…

Az olasz Tuttosport információi szerint az AC Milan vezetőségének első számú célpontja a rutinos Ralf Rangnick megszerzése lenne a vezetőedzői posztra, és írásukban azt taglalják, hogy az új stílusú Rossoneri újdonsült alappillérei Szoboszlai Dominik és Luka Jovics lehetnének.

A 19 esztendős magyar tehetség a Red Bull Salzburg elmúlt szezonjában két osztrák bajnoki és egy kupa-találat mellett a BL csoportkörében is eredményes tudott lenni, és az aktuális szezonban fokozatosan egyre több játéklehetőséget követelt magának, és egyre több olasz és angol klub érdeklődését vonzatta magára. A minap Szoboszlai a következőképpen nyilatkozott esetleges klubváltásával kapcsolatban:

“Ha a sors úgy akarja, akkor odakerülök. Vannak más ajánlataim is, és bárhogyan lesz, a végső döntést én hozom meg. A saját karrierem szempontjából legjobbnak ígérkező választásra törekszem. A Serie A természetesen kitűnő bajnokság, de ugyanezt elmondhatom a Premier League-ről és a Bundesligáról is.”

A 22 éves szerb gólfelelős múlt nyáron hatalmas reményekkel igazolt a madridiakhoz, akik 60 millió eurót fizették érte az Eintracht Frankfurtnak, miután a tehetséges gólfelelős a 2018-2019-es idényben minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzés alatt 27 találatot szórt. Ezt a szédületes góllövő formát nyomaiban sem tudta azonban átmenteni a Realhoz, ahol 24 pályára lépés alatt csupán kétszer vette be az ellenfelek kapuit, ráadásul állandó játéklehetőséget sem igazán tudott eddig követelni magának – megítélése egyre inkább kétes a “blancók” háza táján.