Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb elképesztő ötlet a PL folytatására

A koronavírus-járvány miatt félbeszakadt 2019-2020-as angol bajnoki (Premier League) szezon folytatásán továbbra is gőzerővel dolgoznak az illetékesek, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy újabb opciót találtak ki a folytatásra…

A keddi napon a Profi Játékosok Szövetségének (PFA) vezetője, Gordon Taylor a BBC Radio 4-nak elárulta, különböző alternatívák szerepelnek a javaslatok között. Többek között az is, hogy ne kétszer 45 perc legyen egy találkozó:

“Több javaslat is született, ezek közé tartozik például az, hogy több cserelehetőség legyen, vagy a találkozókon ne játsszák le a teljes 45 percet, vagy a semleges helyszínen lejátszott mérkőzések. Nagyon sok ötlet merült fel az elmúlt időszakban.”

Az angol bajnokság március 13-án szakadt félbe, és még 92 mérkőzés van hátra. A klubok továbbra is eltökéltek abban, hogy a pályán alakuljon ki a végső sorrend, de a folytatást csak akkor tartják elképzelhetőnek, ha ez biztonságos. Az általános protokoll szerint heti két tesztet fognak majd végezni a játékosokon, és természetesen csak a negatív tesztet produkáló labdarúgók vehetnek részt a küzdelmekben.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen helyszíneken és milyen szabályok mellett folytatódhat a félbemaradt PL-idény…