Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Beckham most egy argentin sztárt csábít – sajtóhír

Az MLS-ben az első évét töltő Inter Miami csapatának tulajdonosa, David Beckham állítólag továbbra sem tett le arról, hogy igazi sztárjátékosokat alkalmazzon klubjában…

A Foot Mercato információi szerint az MLS-újonc Inter Miami együttesének ambiciózus tulajdonosa, David Beckham ezúttal az AS Roma csapatában finoman szólva sem karrierje fénykorát töltő Javier Pastorét környékezte meg, és szeretné klubjához csábítani.

A 30 esztendős argentin irányító már több mint egy évtizede keresi a kenyerét az öreg kontinensen, azonban az utóbbi időben sérülései miatt alig volt játékra alkalmas állapotban, és amikor bevetették, akkor sem győzte meg edzőit a “Farkasoknál”. Pastore az elmúlt idényben 17, az aktuálisan szünetelő kiírásban pedig csupán három tétmérkőzésen kapott lehetőséget a római klubnál, melyet a várakozások szerint nyáron el fog hagyni.

Korábbi légiós karrierje során a Palermo (2009-2011) és a PSG (2011-2018) csapatait szolgálta, a párizsi sztárcsapat színeiben hosszú éveken át meghatározó játékos tudott lenni. Ugyan az argentin sajtóban a hazatérését is már megszellőztették, az általános vélekedés szerint egyelőre az MLS-beli szerepvállalás sokkal inkább valószínűsíthető lehet a córdobai labdarúgó számára, Beckham pedig szívesen építeni köré jórészt fiatalokból álló csapatát.