Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új topkiszemelt idén nyárra a MU célkeresztjében – sajtóhír

Azok után, hogy Jadon Sancho megszerzésére várhatóan egyelőre nem kerülhet sor, a Manchester United kijelölt legfőbb új kiszemeltjét az előttünk álló, nyári átigazolási időszakra…

Az Express információi szerint az Ajax Amszterdam csapatától távozni készülő Donny van de Beek lehet a Manchester United első számú célpontja a következő transzfer-időszak során, akit korábban a Juventus és a Real Madrid is nagyon szeretett volna soraiban tudni.

A 23 éves támadó középpályás a 2018-2019-es szezonban színeiben 57 tétmeccsen 17-szer volt eredményes, és több csapattársával ellentétben múlt nyáron nem hagyta el az amszterdami egyesületet, hanem továbbra is maradt csapatánál. Az aktuális szezonban van de Beek minden sorozatot figyelembe véve 10 gólnál jár 37 mérkőzést követően.

A tízszeres holland válogatott labdarúgó szerződése 2022-ig érvényes az amszterdami klubnál, előzetesen 50 millió euró feletti értéket jósoltak a klubváltására. A jelenlegi helyzetben viszont az Ajax várhatóan jóval kevesebbért is kénytelen lesz értékesíteni őt, az angol sajtó szerint pedig a MU készen állhat lecsapni érte.