Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus és a Manchester City harcolhat a Lyon ászáért – sajtóhír

Nemzetközi lapértesülések szerint két klub közt dőlhet el, hogy hol folytatja karrierjét az Olympique Lyon távozás előtt álló kiválósága…

A L’Équipe információi szerint a francia liga döntése értelmében a nemzetközi kupaszereplésről lemaradó Olympique Lyon csapata 50 millió euró ellenében készül eladni egyik legjobbját, a Manchester City és a Juventus csapata által üldözött Houssem Aouart.

A 21 éves algériai származású francia támadó középpályás a 2016-2017-es szezonban debütált az OL első csapatában, majd szezononként több mint 40 tétmeccset vállalt klubja színeiben. Az elmúlt két idényben jegyzett hét-hét találatát már a 2019-2020-as szezonban februárra elérte – jelenleg minden sorozatot figyelembe véve 9 gólnál tart.

Aouar megszerzéséért korábban a Chelsea is érdeklődött, Frank Lampard a “Kékek” újjáépülő csapatát vele képzelte el, de mostanában a világsajtó a londoni klubot már nem említi a lehetséges pályázók között, ugyanakkor egyesek szerint még a Liverpool és a PSG is rajta tartja a szemét.

Az angol források kiemelték, hogy a Citynél már régóta opció a megszerzése, Pep Guardiola személyesen rajong a játékosért, mióta az OL ellen játszottak 2018-ban a Bajnokok Ligájában.