Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az argentin államfő szerint is jobb Maradona Messinél

A napokban már egy korábbi világbajnok is megszólalt az ügyben, de a minap az argentin államfő is elmondta a véleményét arról, hogy Maradona vagy Messi a jobb. 

Az argentin államfő, Alberto Fernández a hazája labdarúgásában meghatározó szerepet játszó két honfitársa közül a már visszavonult Diego Maradonát jobbnak ítélte a Barcelona támadójánál, Lionel Messinél, ahogy azt tette a napokban a korábbi világbajnok, Fabio Cannavaro is. 

Fernández az argentin TNT Sports tévécsatornának adott interjújában azt mondta, hogy még nem látott senkit, aki csak hasonlóan játszott volna a válogatottban, mint Maradona.

“Mindig vita folyik Messiről és Maradonáról, de ez tisztességtelen vita, mivel különböző időszakokban futballoztak. Ami tény, Diegónak megvolt az ereje és a képessége.”

– fogalmazott az államfő.

Azt is hozzátette, hogy a véleménye annak is köszönhető, hogy szemtanúja volt annak, hogy milyen hihetetlen dolgokat művelt Maradona.

“Egy másik világból érkezett játékos volt. Elnézést kérek a Messi-rajongóktól, de a mai futball más, Maradona egyedül nyert, ő a legjobb játékos, akit valaha láttam.”

– jelentette ki Fernández.