Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: a Juve korábbi Arsenalost is adna Pogbáért!

Meglehetősen arcpirító hírt közölt az Arsenal számára az olasz Tuttosport. A torinói sportnapilap szerint a Juventus többek között Aaron Ramsey beáldozására is hajlandó lenne Paul Pogba visszaszerzése érdekében.

Állítólag Paul Pogba újra megszerzése a Juventus legfőbb nyári célja, függetlenül attól, hogy a kissé öregedőben lévő keret végül megnyeri-e az olasz bajnokságot vagy sem. A Tuttosport szerint a „Zebrák” újra fontos szerepet szánnának a középpálya tengelyében az őket 2012 és 2016 között szolgáló világbajnoknak.

Csakhogy a Manchester United nem szívesen engedné el a francia karmestert, akiért nagyon vad összeget, 150 millió eurót kérnek, a korábbi 105 milliós transzfer után. Ha minden igaz, a Juve vezetőinek eszük ágában sincs ekkora vételárat átutalni az Old Traffordra.

A Tuttosport arról ír, hogy némi pénzmag mellett Maurizio Sarri vezetőedző szívesen felajánlaná két klasszis, de nem alapemberét: Aaron Ramsey-t és Adrien Rabiot-t. A walesi és a gall középpályás együttesen a felét, maximum kétharmadát tehetik ki Pogba értékének.

Paul Pogbát egyébként még 2021-ig köt szerződés a MU-hoz.