Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új célpontot nézett ki a támadósorába a Roma! – sajtóhír

Az AS Roma új csatárt kezdett keresni, mivel fennáll az eshetősége annak, hogy elveszítik Patrick Schicket. Legújabb célpontjuk jelenleg Angliában játszik, ám jól ismeri az olasz élvonal mezőnyét is.

Moise Kean egy évvel ezelőtt 27,5 millió euróért igazolt az Evertonba. A korábbi Juventus futballista nagyon jól teljesített a Serie A-ban, hiszen a Juvéban és a Verona kölcsönjátékosaként 41 meccsen 12 gólt szerzett és 2 gólpasszt osztott ki.

Az Evertonban egyelőre nem találta meg a számításait. 26 találkozón csupán egyszer iratkozott fel az eredményjelzőre és kétszer szolgálta ki társait. Angliai karrierje során volt már gondja Duncan Fergusonnal, nemrégiben pedig titkos bulizáson kapták.

A 20 esztendős támadót hírbe hozták a Napolival is, de a legfrissebb sajtóhírek szerint a Roma tűnik a legesélyesebb állomáshelynek számára. Ügynöke, Mino Raiola már meg is kezdte a tárgyalásokat a Farkasokkal egy esetleges transzferről. A fiatal csatár célja, hogy ott legyen a 2021-re halasztott EB-n. Lehet, hogy a Serie A-ban képes lenne ismét a régi formáját hozni.

Kean értékét a transfermarkt 25 millió euróra becsüli.