Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Visszatérhet a klublegenda!

Az AC Milan korábbi legendás támadója, Andriy Shevchenko saját maga ismerte el, hogy amennyiben elköszön egy napon az ukrán válogatottól, szívesen menne az AC Milanhoz. 

Ukrajna nemzeti csapatánál 2016 júliusa óta igen sikeresen és eredményesen dolgozó (Ez Shevchneko első edzői megbízatása is felnőtt szinten -a szerk.) egykori csatárfenomén ha így folytatja, bizony szívesen is látják majd a Rossonerinél.

“Az AC Milannak mindig helye lesz a szívemben. Ha egyszer úgy határozok, hogy szükségem lesz a változásra, nem tagadom, akkor szívesen edzeném a csapatot.” – Fogalmazott a korábbi Aranylabdás csatár egy élő beszélgetésben az Instagramon.

Shevchenko ezután elmondta, úgy érzi, végre jó útra léptek a piros-feketék, a csapat fejlődik, ígéretes jövő várhat rá.

“Fontos, hogy amikor visszatér a futball, a lehető legjobban fejezzék be az idényt. Mindenkinek a legjobbját kell nyújtania, a játékosoknak pedig arra kell törekednie, hogy kivívják a szurkolók elismerését. Meglátjuk mi történik, de abban biztos vagyok, hogy van jövője a klubnak!” – Így a Milan-szurkolók körében a mai napig nagy népszerűségnek örvendő 43 esztendős szakember.