Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra munkát vállalhat a korábbi magyar kapitány – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi lapinformációk szerint hamarosan bejelenthetik, hogy az egykori magyar szövetségi kapitány következő állomáshelyét…

Belga lapértesülések szerint Bernd Storck lesz a szlovák bajnokságban (Fortuna Liga) érdekelt FC DAC 1904 új vezetőedzője, miután a felvidéki klub a minap menesztette posztjáról a portugál trénert, Hélder Cristovaót.

Az 57 éves német szakember szerződése lejártával április végén távozott előző csapatától, a Cercle Bruges-től, melyet bent tartott az első osztályban. Azóta a francia AS Monacóval, a Budapest Honvéddal, valamint Bölöni László korábbi klubjával, a Royal Antwerppel is szóba hozták, de a legfrissebb hírek alapján úgy tűnik, hogy Dunaszerdahelyen folytatja edzői pályafutását. A Het Nieuwsblad úgy tudja, Storck megegyezett a szerdahelyiekkel, míg egy másik belga internetes oldal, a Sporza arról számolt be, hogy ezeket az információkat nekik már meg is erősítették.

Storck korábban vezetőedzőként Kazahsztánban, Görögországban, valamint Belgiumban vállalt munkát, a magyar válogatottat 2015 és 2017 között irányította, miután azt megelőzően az U20-as nemzeti csapatunk edzője volt.