Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kane lesz a mezszponzora jövőre az egyik londoni csapatnak

Természetesen nem a saját magát fogja reklámozni az angol válogatott támadó, hanem a  koronavírus elleni harcot támogatja ezzel.

Az angol negyedosztályban szereplő Leyton Orient mezén vásárolt magának reklámfelületet Kane. A csapat három különböző szerelésén három különböző szöveg fog szerepelni.

A csapat hazai dresszén, a támadó a frontvonalban harcolóknak köszöni meg a munkáját. A vendég mezen egy gyermek kórház logója lesz látható, míg a csapat harmadik számú mezén egy mentálhigiénés szervezeté. A klub a mezek eladásából befolyt összeg 10 százalékát, a Kane által kijelölt szervezeteknek ajánlja fel.

Az angol válogatott csapatkapitánya így próbál egyszerre segíteni egykori klubjának és támogatni azoknak az embereknek akik rengeteget tesznek azért, hogy Anglia is kilábalhasson a vírushelyzetből. “A Leyton stadionjától nem messze születtem és nőttem fel. Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőségem van adni valamit annak a klubnak, ahol elkezdődhetett a profi pályafutásom. Szintén kiváló lehetőség, hogy köszönetet mondjak a hősöknek, akik a frontvonalban küzdenek, ezekben a kihívásokkal teli időszakban.”

Harry Kane 2011-ben a Tottenham kölcsönjátékosaként játszott a Leytonban. Az akkor harmadosztályú csapat mezében 18 mérkőzésen 5 gólt szerzett.