Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elveszítheti legjobbját a pereskedő kis csapat

Az Amiens az egyik legnagyobb vesztese a koronavírus miatti leállásnak. Franciaországban beszüntették a bajnokságot, ami nem csak azt jelentette, hogy a PSG a bajnok, hanem a kieső helyen álló csapatok sorsa is megpecsételődött.

A 20 csapatos bajnokág tizenkilencedik helyén állt az Amiens, amikor beszüntették a bajnokságot. A bent maradást jelentő helytől, csak négy pontra voltak lemaradva, viszont egyáltalán nem futottak jó szériát. A legutóbbi bajnoki győzelmük még novemberben született. Ennek ellenére a klub korábban jelezte jogi útra tereli az ügyet.

Most pedig egyik kiválóságát is elveszítheti az észak francia kis csapat. Serhou Guirassy a csapat legértékesebb és 9 góljával a legeredményesebb játékosa. A 24 éves támadó most nyáron lett végleg a csapattagja, miután már tavaly is itt futballozott, akkor még a Köln kölcsönjátékosaként.

Guirassy iránt télen is komoly érdeklődés mutatkozott, akkor Premier League csapatok szerették volna megszerezni. Brighton vásárlási opcióval kölcsönvette volna, illetve a West Ham United is figyelte a játékost. Télen a játékos mondott nem a távozásra, szerette volna segíteni a társait és a klubot is. A másodosztályba viszont már nem szeretne játszani, így a távozás mellett döntött.

Ezúttal is PL klubokat emlegetnek vele kapcsán. Állítólag a Tottenham és Chelsea is csatlakozott az érdeklődőkhöz.