Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: újabb pozitív teszteket jelentettek – HIVATALOS

Ugyan az olasz csapatok az olasz bajnokság (Serie A) aktuális szezonjának folytatására készülnek, továbbra is nehezíti az egy hónapon belül tervezett újrakezdést, hogy rendszerint néhány csapatnál egy-egy koronavírus-fertőzött játékost diagnosztizálnak…

Azok után, hogy a napokban a Sampdoria jelentett négy fertőzöttet, a szombati napon a Parma csapata erősítette meg, hogy az együttes két játékosának pozitív eredményt hozott a koronavírus-tesztje.

A Serie A-s csapatok ezen a héten megkezdték az egyéni, kis csoportos tréningeket a pozitív tesztet produkáló labdarúgók kivételével, jövő héttől pedig az egészséges játékosok immár csoportos edzéseket is végezhetnek.

A bajnokság aktuális idényéből még 12 forduló és néhány további elhalasztott mérkőzés van hátra, a bajnokságot 26 lejátszott forduló után a Juventus egy pont előnnyel vezeti a Lazio csapata előtt.

Olaszországban február vége óta a koronavírus-járvánnyal összefüggésbe hozható áldozatok száma már meghaladta a 31 ezer főt, miközben már több mint 224 ezer pozitív tesztet végeztek el az országban.