Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hátvédért cserélne a Barcelona – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Juventus mellett egy másik olasz csapattal is szívesen ütne nyélbe csereüzletet a Barcelona együttese…

A Mundo Deportivo beszámolói értelmében a Barcelona csapata hajlandó odaadni a sérülékeny világbajnoka, Samuel Umtiti játékjogát az Inter részére a szlovák hátvéd, Milan Skriniarért cserébe, akit a közelmúltban többek közt a Real Madrid, a Manchester City és a Manchester United is megkörnyékezett már.

A 26 éves Umtiti a tavalyi szezonban hosszabb időt kényszerült kihagyni krónikus térdproblémáiból kifolyólag, szeptemberben pedig a válogatott edzésén ismét megsérült, november óta viszont többé-kevésbé állandó lehetőséget kap a katalánok soraiban, és ugyan a hírek szerint hosszútávon már nem számol vele a Barca, a játékos eddig maradni akart a klub kötelékében. A kameruni felmenőkkel rendelkező Umtiti 2016-os, Olympique Lyontól való leigazolása óta több mint 100 tétmeccset játszott a katalánok színeiben, a La Ligában 75 fellépést számlál, de sorozatos sérülései alaposan rányomták a bélyegét az eddigi szerepvállalására.

Az egy évvel fiatalabb Skriniar három éve csupán 27 millió euró ellenében került a milánóiakhoz a Sampdoriától, és rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett, két és fél milánói idénye alatt együttesen már 115 tétmérkőzésen szerepelt. Nehéz elképzelni, hogy az Inter túl olcsón megválna tőle, az olasz sajtó szerint akár a világ legdrágább hátvédje is lehet a jövőbeli transzfere esetén.