Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: íme Zidane első számú nyári kiszemeltje! – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint eldőlt, hogy melyik bombaigazolást akarja idén nyáron végrehajtani a Real Madrid együttese…

A francia Le10Sport értesülései szerint a Real Madrid legfontosabb nyári igazolása Kai Havertz lehet a soron következő átigazolási időszakban, a forrás szerint ugyanis a Bayer Leverkusen tehetséges irányítója a “blancók” mesterének, Zinedine Zidane-nak a nagy kedvence. Egybehangzó vélemények szerint a transzfer értéke még az esetleges gazdasági visszaesés ellenére is 100 millió euró körül lehet, de klubja egykori kiválósága szerint maradnia kéne a csapatánál.

A Leverkusen 20 éves középpályása iránt hatalmas a nemzetközi érdeklődés, hiszen a Premier League-ből a két manchesteri csapat mellett a BL-győztes Liverpool is árgus szemekkel követi pályafutását, de a spanyol éllovas Barcelona, az olasz rekordbajnok Juventus és természetesen Németországból a Bayern München is szemet vetett már rá.

Havertz az elmúlt idényben robbant be a német bajnokságba (Bundesliga), amikor 34 mérkőzés alatt 17 gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Az aktuális idényben jelenleg nyolc bajnoki találatot számlál a  “Gyógyszergyáriak” színeiben a múlt hétvégi duplájának köszönhetően.