Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb csapat jelentkezett be a PSG sztárjáért – sajtóhír

A legfrissebb olasz lapértesülések szerint újabb csapatnál merült a Paris Saint-Germain együttesétől az idény végeztével távozni készül támadó neve…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint az Inter együttese is felvette a kapcsolatot a lejáró szerződésű Edinson Cavani esetleges nyári leigazolása érdekében.

A 33 éves támadó jelenleg már a hetedik szezonját tölti a PSG alkalmazásában, 2013-as leigazolása óta már kereken 200 találatot szállított a klub színeiben, ugyanakkor kevesebb játéklehetősége révén a francia bajnokság (Ligue 1) idei kiírásában 14 meccs alatt mindössze két gólt szerzett. Cavani emiatt egyre kevésbé érezte jól magát a francia fővárosban, nyári távozását mindenki biztosra veszi, olyan klubok érdeklődtek iránta, mint az Atlético Madrid, a Napoli, a Chelsea és a Manchester United, vagy éppen hazájából a Penarol és az argentin Boca Juniors.

A párizsi kalandot megelőzően Cavani Európában eddig csak Olaszországban játszott, méghozzá a Palermo (2006-2010) és a Napoli (2010-2013) egyesületeiben, hazájában nevelőcsapatán, a Danubión kívül máshol nem fordult meg.