Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ian Wright véleménye Aubameyang helyzetéről!

Szinte biztos, hogy Aubameyang távozik a nyáron az Arsenaltól. Lassan csak az a kérdés, hogy hova fog menni. Most egy klublegenda mondta el véleményét erről.

Ian Wright 252 mérkőzést játszott az Arsenal mezében. Ezeken a találkozókon 149 gólt szerzett és 4 előkészítést is magára vállalt. Ő az „Ágyúsok” történetének egyik nagy legendája. Most ő mondta el, mit is gondol a Pierre-Emerick Aubameyang körüli pletykákról:

Remélem Aubameyang maradni fog a következő szezonban is az Arsenalnál. De ha beleképzelem magam az ő helyzetébe, hogy a karrierje ezen szakaszán trófeákat szeretne nyerni, és talán most van az utolsó esélye arra, hogy például egy Real Madrid szintű csapathoz kerülhessen, akkor nem tudnám hibáztatni. Szerintem a szurkolók sem hibáztatnák őt, ha átgondolnák milyen helyzetben van.

A gaboni támadót legutóbb a PSG-vel hozták hírbe. Szerződése jövő nyárig köti a londoni együtteshez. Ebben az idényben 32 meccsen 20 találatot és 1 gólpasszt hozott össze. Piaci értékét a transfermarkt 56 millió euróra becsüli.