Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost cserélhet az Atletico és az Arsenal?

A válság miatt egy csereügylet jóval kedvezőbb üzletnek tűnik most, mint máskor. Lehet, hogy az Atleti és az Arsenal is így próbál majd jól járni.

Az Atletico Madridnál tudják, hogy nem költekezhetnek majd sokat a következő átigazolási időszakban, ahogy az Arsenalnál is számítanak valamekkora anyagi visszaesésre. Ilyenkor a játékoscsere lehetősége felértékelődik – sajtóhírek szerint erre készül ez a két klub is.

Az AS úgy tudja, hogy a madridiak Alexandre Lacazette-et nézték ki maguknak, az angolok pedig Thomas Lemart látnák szívesen. Utóbbi ráadásul nagyon szeretne az Arsenalnál játszani. Lemar anno rengeteg pénzért került Monacóból az Atletihez és mint kiderült, egyáltalán nem illik Simeone rendszerébe. Lemar közel egy évig gólképtelen volt, a kezdőből rendre ki tudták szorítani, így joggal merülhet fel, hogy egy másik klubban, új környezetben próbálja ki magát.

Az egy másik kérdés viszont, hogy ő hasonló értéket képvisel-e, mint Lacazette. A francia csatár már a Ligue 1-ben is bizonyított, de az Arsenalnál is megmutatta: remek csatár. Aubameyang mellett viszont sokszor ő is a padon találta magát, holott képességei alapján egyértelműen a pályán lenne a helye. Lacazette egy olyan csatár, aki jó eséllyel ki tudna teljesedni az Atleticónál is. Viszont ő jóval értékesebbnek tűnik jelenleg, mint Lemar.

Az AS arról is írt, hogy az Atletico elengedheti akár Diego Costát is, aki nem alkotott maradandót a legutóbbi madridi visszatérése óta. Még az sincs kizárva, hogy esetleg őt is felajánlják a londoni csapatnak.