Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Levélben búcsúzott a legendás csatár!

Megszólalt a La Liga korszakos csatára, a visszavonulását 20 profi idénnyel a háta mögött a minap bejelentő Aritz Aduriz. 

A 39 esztendős ikonikus csatár a közösségi média felületein levélben kommentálta döntését.

“Eljött az idő!

Sokszor mondtam már, hogy a futball dönt majd helyettem, hogy mikor is kell kiszállnom. Tegnap az orvosoktól azt a hírt kaptam, hogy műteni kell a csípőm miatt. Sajnos ez egy elkerülhetetlen beavatkozás, amelyen minél előbb át kell esnem.

Sajnos a testem azt mondta: Elég volt!

Nem tudok már úgy segíteni a csapattársaimnak, mint ahogyan szeretnék, vagy ahogyan megérdemelnék. Egy profi sportoló élete egyszerű, nagyon egyszerű.

Most egy nagyon komor és fájdalmas helyzetet élünk a világjárvány miatt. Mindannyiunk megviselt most, sokunk helyrehozhatatlan károkat szenvedett el, de együtt kell folytatnunk a harcot!Ezért sem akarom, hogy értem aggódjanak, hiszen az én történetem csak egy anekdota most.

Lesz még időnk búcsúzkodni. Az én utam a végéhez ér, egy olyan út, amely egészen idáig felejthetetlen és csodálatos pillanatokat tartogatott a számomra.

Köszönök mindent, a szívem legmélyéről is!” – Fogalmazott a La Liga történelmének második legeredményesebb spanyol játékosa (158 góllal, a 186 találatot jegyző David Villa mögött – a szerk.).