Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékosával hosszabbíthat szerződést a Chelsea – sajtóhír

Olivier Giroud szerződéshosszabbítása után rövidesen akár újabb lejáró szerződésű játékosának hosszabbíthat a Chelsea gárdája…

Az Esporte Interativo értesülései szerint mindkét fél hajlik arra, hogy Willian szerződése további egy évvel meghosszabbításra kerüljön a Chelsea együttesénél, annak ellenére, hogy a városi rivális Tottenham tárt karokkal várja.

A 31 esztendős brazil szélső 2013 óta áll a londoni “Kékek” alkalmazásában, azóta pedig már több mint 300 tétmérkőzésen lépett pályára a klub szerelésében, és az aktuális idényben is rendszeresen számoltak vele. Willian az idei szezonban hétszer volt eredményes 37 pályára lépése alatt, legjobb londoni idényében 13 találatig jutott, összességében pedig már 59 gólt jegyez a csapat színeiben.

Willian a Chelsea előtt a 70-szeres brazil válogatott egyébiránt az orosz Anzsi Mahacskala és az ukrán Sahtar Donyeck csapataiban szerepelt Európában.

Távozását eddig mindenki biztosra vette, azonban a válság miatt a Chelsea vele kapcsolatban is meggondolhatja magát, és úgy tűnik, a következő szezonra is lehetőséget biztosítana számára.