Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: a Chelsea világbajnoka érkezhet

A legfrissebb hírek szerint lassacskán veterán kora és a Chelsea-nél lejáró szerződése ellenére még van pár jónak ígérkező éve Pedro Rodrígueznek. A 32 esztendős szélsőért Olaszországból mutatkozik érdeklődés.

Pedro egészen 2015-ig szolgálta nevelőklubját, az FC Barcelonát, majd engedve a több játéklehetőség adta csábításnak, illetve a magasabb fizetésnek, eligazolt a Chelsea együtteséhez. Az edzőváltások függvényében hol több, hol kevesebb játéklehetőséget kapott a különböző menedzserektől a Stamford Bridge-en. A koronavírus-járvány előtti hetekben ismét több alkalommal számított rá Frank Lampard is, ám a hírek szerint szinte biztosra vehető az idény végi távozása.

A lejáró szerződésű Pedroért állítólag bejelentkezett az AS Roma. A 2010-ben világbajnoki, majd két évvel később Európa-bajnoki címet nyerő támadó jó eséllyel 2-3 millió eurós fizetést biztosító szerződést kaphat a „Farkasoktól”, akik tőle várnák a támadójáték színesítését.

A Romának az utóbbi időben egyébként is bejött az angol vonal, lévén tavaly nyáron olyan játékosokat kölcsönöztek ki PL-sztárkluboktól, mint Chris Smalling (Manchester United), Davide Zappacosta (Chelsea), Henrih Mhitarjan (Arsenal).