Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: 10 milliós kutyákkal védi házát a középpályás

A korábbi spanyolországi esetek után mostanság már a Premier League csillagai sincsenek biztonságban a betörőket illetően. Legutóbb Delle Alit fosztották ki a gátlástalan bűnözők, ez pedig már a Leicester korábbi utánpótlás válogatott középpályásának, Hamza Choudhurynak is sok volt.

Choudhury a Leicester saját nevelésű játékosa, és bár még messze nem élhet olyannyira fényűző életet, mint az angol bajnokság igazi sztárjai, máris telik neki olyan dolgokra, amire az átlagember aligha költene.

A 22 esztendős Choudhury ugyanis nem szégyenlősködött állítólag 50 ezer fontot is elkölteni biztonsági intézkedésre a leicesteri házát illetően. A védekező-középpályás ugyanis a K9 Chaperone cégtől vásárolt két házőrzőt. Két különböző fajtát: egy-egy belga malinois-t és egy német juhászt. Ez a cég arról híres, hogy magánszemélyeknek adnak el katonai és/vagy rendőri kiképzésű kutyákat.

A K9 Chaperone-tól vásárolt már korábban házőrzésre szolgáló ebeket Raheem Sterling, Jesse Lingard, Marcus Rashford, Rio Ferdinand, vagy a rapper, Stormzy is.