Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético Madrid támadója a brazil bajnokságban folytathatja pályafutását – sajtóhír

Meglepő helyre igazolhat a madridi gárda fenegyereke, legalábbis sajtóinformációk szerint.


Az Atlético Madrid támadóját, a megosztó személyiségű Diego Costát, a Flamengo szemelte ki magának, a Goal spanyol és brazil munkatársainak értesülései alapján.

A dél-amerikai gárda első számú jelöltje Gabriel Barbosa, aki már most is a Flamengóban játszik, azonban egyelőre csak kölcsönben van a brazil klubnál, ugyanis az Inter játékosa, és kölcsönszerződése végett csak év végéig szerepelhet a csapatban. A “kék-feketék” trénere, Antonio Conte, pedig a hírek szerint igényt tart Gabigolra, ugyanis Lautaro Martínez távozásával eggyel kevesebb támadója lenne, aki egyre közelebb áll a Barcelonához. Ennek következtében szeretne Romelu Lukaku mellé egy másik csatárt, aki gólerős és kombinatív, de nem engedhet meg magának bárkit jelenleg a milánói gárda, ugyanis a koronavírus miatti pénzkiesés érzékenyen érintette őket is.

Így jöhet képbe a matracosok támadója, Diego Costa a Flamengónál. Az átigazolás létrejöttét segítheti az is, hogy a spanyol csatár jó barátja, az Atlético Madrid korábbi hátvédje, Filipe Luís is a dél-amerikai klubot erősíti.

A 24-szeres spanyol válogatott csatár második etapját tölti a madridi együttesnél, összesen 197 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a klub színeiben, amelyeken 78 gólt és 34 gólpasszt jegyzett.