Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Everton ajánlatot tett Ancelotti volt játékosáért! – sajtóhír

Carlo Ancelotti szeretné az Evertonhoz csábítani Allant, akivel együtt dolgozott a Napolinál is. A brazil középpályást azonban nem lesz egyszerű megszerezni.

Ancelotti 2018 júliusától 2019 decemberéig dolgozott együtt Allannal a Napolinál. Az olasz menedzser azóta már az Evertont irányítja, ahol a középpálya megerősítését korábbi játékosa megszerzésével oldaná meg.

A legfrissebb sajtóhírek szerint az Everton tett is egy 40 millió eurós ajánlatot a Napoli felé. Az olasz klub elnöke, Aurelio De Laurentis viszont nem hajlandó elfogadni 70 millió euró alatti összeget játékosáért.

Allan több mint 200 mérkőzést játszott már a Napoli színeiben, korábban a középpálya alapeleme volt a csapatnál. Gennaro Gattuso érkezésével viszont kegyvesztetté vált és azóta minimális szerephez jut.

A brazil játékos ebben a szezonban összesen 24 meccsen kapott szerepet, amelyeken 1-1 gólt és gólpasszt jegyzett. Szerződése 2023 nyaráig köti a nápolyi alakulathoz. Piaci értékét a transfermarkt 32 millió euróra becsüli.