Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Todibo is Liverpoolban köthet ki!

Egyelőre alig egy évet töltött az FC Barcelona együttesében Jean-Clair Todibo. A francia utánpótlás válogatott védő januárban kölcsönben csatlakozhatott a Schalkehez, amelyben hamar vezéregyénisége lett a védelemnek. Mi következik ezután? Máris mondjuk!

A 20 esztendős Todibo jövője alapvetően biztosított, lévén még egészen 2023-ig köti őt szerződés az FC Barcelonahoz. A mostani kölcsönszerződése pedig legkésőbb a mostani kurta-furcsa idény végeztével lejár a Schalke csapatával.

Az jelenleg szinte biztosnak tűnik, hogy Todibo nem marad a gelsenkirchenieknél. Már korábban is írtunk arról, hogy a szintén német RB Leipzig is érdeklődik a játékos iránt. Sőt, az Evertonnal kapcsolatos pletyka sem újdonság.

Az viszont már sokkal életképesebb információnak tűnik, hogy az Everton valóban jelentkezik Todiboért. Állítólag Carlo Ancelotti személy kívánsága az, hogy a fiatal bekkel erősíthesse meg a védelmet. A Daily Mail szerint a liverpooliak 25 millió fontot lennének hajlandóak kifizetni kiszemeltjükért.

Csak úgy mellékesen: az Everton és a Barcelona manapság kifejezetten szívesen üzletel egymással. Korábban Yerri Mina és André Gomes költözött az Camp Nouból a Goodison Parkba.