Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: most se tudta legyőzni a Ferencváros a Puskás Akadémiát – videóval

Az FTC már négy meccs óta nem tudott nyerni a felcsútiak ellen, a kupadöntőre készülő Honvéd legyőzte a kiesés ellen küzdő Lokit.

A Honvéd kezdte jobban a találkozót, a 15. percben egy szöglet után Kamber fejese talált utat a kapuba (1-0). Ezután kiegyenlített játék folyt a pályán, a mezőnyben küzdöttek a csapatok, kevés lehetőség adódott a támadók előtt. A második félidőt is jobban kezdték a hazaiak, az 51. percben Ugrai talált be tizenegyesből (2-0). Ezután többet birtokolta a labdát a Debrecen, több lövéssel is próbálkoztak a vendégek. A 65. percben emberhátrányba került a Honvéd, Kamber kapta meg második sárga lapját. Két perccel később Adeniji góljával szépített a DVSC (2-1). Ezután mindent megtett az egyenlítésért a Loki, de a 89. percben Szendrei bombagólja eldöntötte a három pont sorsát (3-1). Győzelmének köszönhetően a Honvéd megerősítette pozícióját a középmezőnyben, a Debrecen továbbra is csak egy ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Paksot.

Honvéd – Debrecen 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Kamber (15.), Ugrai (51. – tizenegyesből), Szendrei (89.), ill. Adeniji (67.)
Kiállítva: Kamber (65.), ill. 

Jól kezdte a mérkőzést a Ferencváros, Tokmac már a 17. percben betalált (1-0). A 31. percben azonban Lovrencsics öngóljával egyenlített a Puskás Akadémia (1-1). Az FTC sokat birtokolta a labdát, néhány lehetőséget is kialakítottak, de a felcsútiak is veszélyesen kontráztak. A második félidőben is a Fradi irányított, de kevés helyzet adódott a kapuk előtt. A 70. percben Van Nieff kapta meg a második sárga lapját, így emberhátrányba került a Puskás Akadémia. Az FTC ezután még többet birtokolta a labdát, de továbbra sem tudtak helyzeteket kialakítani, jól zárt a felcsútiak védelme. A listavezető Ferencváros előnye változatlanul kilenc pont a második Fehérvár előtt, a Puskás Akadémia az ötödik helyen áll.

Puskás Akadémia – Ferencváros 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Lovrencsics (31.), ill. Tokmac (17.)
Kiállítva: Van Nieff (70.), ill. 

A 26. forduló további programja:

Péntek:

Kaposvár – Zalaegerszeg 0-6

Szombat:

Kisvárda – Újpest 1-0
Diósgyőr – Mezőkövesd 1-0
Paks – MOL Fehérvár 0-0

A tabella jelenlegi állása:

A góllövőlista élmezőnye:

(A tabellákat köszönjük az eredmenyek.com-nak!)