Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Döntött Zidane egyik fő célpontja! – Sajtóhír

Francia és spanyol lapok, Edaurdo Camavingához közeli forrásokra hivatkozva egyhangúlag állítják, hogy a Rennes szuper-tehetsége mégis a “királyi gárda” felé húz.

Bármennyire is marasztalják Lille-ben a 17 esztendős középpályást, úgy hírlik, Camavinga mégsem szeretné elszalasztani esélyét annak, hogy a Real Madrid játékosa lehessen.

“Szereti Zidane-t és a klubot. Madridba szeretne igazolni, már a nyáron!” – Idézi a francia L’Equipe és a France Football Camavinga egy, a nevét nyilvánosságra nem hozó barátját, aki talán nem is gondolja, hogy kijelentésével egy újabb pletykaáradatot indított el.

A spanyol lapok eközben azt taglalják, hogy bár a Rennes tulajdonosa, Francois Pinault sem szeretne megválni csapata legnagyobb értékétől, ugyanakkor ahogy mondani szokás, van az a pénz.

Camavinga esetében továbbra is legalább 50 millió eurós átigazolási díjról hallani, ami egyrészt fiatal kora ellenére, másrészt a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek közepette igencsak magas befektetésnek tűnhet, még egy Real Madrid-szintű klubnak is.

Ha közelebb nem is jutottunk a végkifejlethez, egészen biztos, hogy az előttünk álló nyári hónapokban tovább húzódik majd a Camavinga-saga…