Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Udinese közel negyvenszer nagyobb fizetést ígér a Newcastle középpályásának – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az Udinese le akarja igazolni a Newcastle középpályását, Matthew Longstaffot, és igen magas fizetéssel csábítaná Olaszországba. 

Az angol Daily Mail értesülése szerint az Udinese nagyon szeretné megszerezni Matthew Longstaffot, és ezért sokkal magasabb fizetést kínálnának neki, mint amennyit a Newcastle-től kap. A 22 éves középpályás jelenlegi bére angol csapatánál heti 800 fontra (310 ezer forintra) rúg, de ha az olasz élvonalbeli együtteshez igazol, 30 ezer fontnak (11,6 millió forintnak) megfelelő összegre ugrik ez az összeg, ami közel negyvenszer több! Az angol lap úgy tudja, hogy a Newcastle azt akarja, hogy maradjon a játékos, de elég valószínűtlen, hogy hetente 15 ezernél többet kínálna neki.

Longstaff az angol klub saját nevelésű játékosa, aki tavaly került fel a felnőttek közé. Augusztus végén mutatkozott be egy Leicester elleni Ligakupa-mérkőzésen, majd október 6-án, élete első Premier League-mérkőzésén a 72. percben győztes találatot szerzett a Manchester United ellen. A mostani szezonban, annak felfüggesztéséig, 12 meccsen lépett pályára és 3 gólt szerzett.