Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmundból szemelte ki Bale utódját a Real Madrid – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi sajtóértesülések szerint korántsem biztos, hogy a Borussia Dortmund sztárja Angliában folytatja pályafutását, mert állítólag a Real Madrid is akcióba léphet…

Az Evening Standard információi szerint a Real Madrid is készen áll beszállni a PL-csapatok versenyfutásába Jadon Sanchóért, miután a “blancók” a távozásra ítélt Gareth Bale-t szeretnék pótolni az ifjú angol zsenivel.

A BVB vezetősége a közelmúltban 120 millió euróban határozta meg Sancho eladási árát, és az angol források szerint több érdeklődő kifizetné érte ezt az összeget, mert a szakemberek egytől egyig rendkívül fényes jövőt jósolnak neki. A világsajtó szerint Sancho szolgálatai iránt a Manchester United mellett a Liverpool és a Chelsea is érdeklődik Angliából, de a Bayern München, a Real Madrid és a Barcelona is figyelte őt, ám a fiatal játékos állítólag hazájában szeretné folytatni pályafutását.

A 20 esztendős tehetség 2017-ig a Manchester City-ben nevelkedett, azóta a BVB-ben bontogatja szárnyait, s a Bundesliga elmúlt kiírásában 12 találatig jutott, a jelenleg idényben pedig már 17 gólt szerzett múlt hétvégi mesterhármasával.