Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb ajánlott tett kiszemeltjére a Barcelona – sajtóhír

A legfrissebb katalán sajtóértesülések szerint a Barcelona továbbra sem hajlandó lemondani az Inter argentin csatáráról, és már meg is tették legújabb – mindent elsöprő? – ajánlatukat érte…

A Mundo Deportivo értesülései értelmében a Barcelona vezetősége legutóbb a tehetséges hátvéd Junior Firpo játékjoga mellett 70 millió eurót ajánlott fel az Inter részére Lautaro Martínez megszerzéséért cserébe. Az olasz lapok korábban arról számoltak be, hogy a milánóiak mestere, Antonio Conte rendkívüli módon kedveli az ígéretes védőt.

A 22 éves argentin csatár már régóta a katalán óriás kiszemeltjei közé tartozik, azonban sem múlt nyáron, sem pedig januárban nem tudtak megállapodni a milánói klubbal az átigazolásáról, ismét akcióba lépnének érte. Martínez minden sorozatot figyelembe véve 16 találatot szerzett az idei szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott, és a hírek szerint Lionel Messivel mindketten nagyon szívesen szeretnének egy klubban játszani. A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 17 mérkőzésen 9 gólt szerzett az argentin válogatottban.

A 23 éves dominikai származású hátvéd az előző másfél évben 43 tétmérkőzést játszott a Betis színeiben, és a 2018-2019-es idényben nyújtott teljesítményének köszönhetően sokan a spanyol bajnokság (La Liga) legjobb fiatal védői között kezdték el emlegetni, így a Barca múlt nyáron 18+12 millió euró ellenében csapott le a játékjogára. Firpo a Blaugrana színeiben 12 bajnokin egy gólt szerzett a jelenleg szünetelő szezon eddig eltelt szakaszában.