Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kérdéses a válogatott csapatkapitányának jövője

Európában egyre több bajnokság indul újra a koronavírus-járvány utáni kényszerszünet után, viszont több másik kontinensen még igencsak súlyos a helyzet, így például Ázsiában is…

A kényszerszünet következtében Dzsudzsák Balázs hazajött az Egyesült Arab Emírségekből, és egyelőre ő maga sem tudja, hogy folytatódhat-e még a bajnokság, de minden bizonnyal akár napokon belül megszülethet a döntés a folytatásról, vagy az idény esetleges beszüntetéséről.

A magyar válogatott csapatkapitánya szombaton az M1 aktuális csatornán elmondta, addig szabadságot kapott klubjától, az al-Ain FC-től. Ugyanakkor csapatán belül Dzsudzsák helyzete is egyre bizonytalanabb lehet, a klub minap megjelent twitter-bejegyzése szerint már a helyére keresnek játékost szélső posztra, és nem tervezik lejáró szerződése meghosszabbítását.

A 108-szoros magyar válogatott játékos 2016 óta játszik az Egyesült Arab Emírségekben. Előbb az al-Vahda, majd pedig az Ittihad Kalba játékosa volt, télen igazolt át jelenlegi csapatához, az al-Ainhoz.