Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Napoli játékosának új csapata – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi sajtóhírek szerint a Napoli csapata hiába szerette volna maradásra bírni lejáró szerződésű játékosát, a rutinos szélső már megállapodott új klubjával…

A minap több olasz és spanyol forrás is megerősítette, hogy José Callejón nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Napoli csapatánál, hanem a számtalan spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő érdeklődő közül a Valencia együtteséhez készül leszerződni.

A 33 esztendős szélső 2013 óta eddig minden sorozatot figyelembe éve 336 találkozón 80 gólt szerzett a nápolyi egyesület színeiben, és azt a rekordot is tartja, mely szerint ő játszotta a legtöbb mérkőzést a topligákban a 2010-es évtized során. Callejón számára az első, 2013-2014-es idénye sikerült a legjobban az olasz klubnál, amikor 20 gólig eljutott, tavaly például csupán négyszer volt eredményes, és a jelenlegi évad során is csak két találat fűződött a nevéhez. Hétéves olaszországi szolgálata alatt 2014-ben Olasz Kupát és Olasz Szuperkupát nyert csapatával.

Callejón a Real Madrid csapatában nevelkedett, profi bemutatkozására az Espanyolban került sor, majd két év alatt 77 pályára lépést regisztrált a “királyi gárda” színeiben, mielőtt 2013 júliusában 10 millió euróért Nápolyba küldték volna.