Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City is kinézte a Leicester alapemberét! – sajtóhír

A Leicester City ismét egy nagyon jó szezont futott, amelyet jelenleg a koronavírus-járvány miatt félbeszakítottak. A június 17-ei folytatást a 3. helyről várhatják a “Rókák”. A keret tagjai közül nagyon sokakat topklubbokkal boronálnak össze. Ben Chilwell sem kivétel ezalól.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Ben Chilwell a Chelsea célkeresztjébe került és a futballista is nyitott lenne a váltásra. Az angol balhátvéd huzamosabb ideje nagyon jó teljesítményt nyújt, ezért is vetette ki rá a hálóját Frank Lampard. A legfrisseb sajtóhírek szerint viszont vetélytársa is akadhat a londoni “Kékeknek” a Manchester City személyében, ugyanis Pep Guardiola is szívesen látná a keretében a 23 esztendős játékost.

Chilwell Brendan Rodgers érkezésével tudta állandósítani jó formáját, és egyértelműen posztja egyeduralkodójává vált a “Rókáknál”. Szerződése 2024 nyaráig köti a Leicesterhez, így aki szeretné megszerezni, annak jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 40 millió euróra becsüli.

Az angol balhátvéd ebben a szezonban összesen 28 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki.