Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: vége a 3. és 4. ligának!

Az Angol Labdragóliga (EFL) hivatalos közleményéből kiderült, hogy a klubok döntése alapján befejezettnek tekintik a 3. és 4. osztály küzdelmeit. 

Mindkét osztályban a klubok döntése értelmében vetettek véget az idei szezonnak. A harmadosztályban (League One) igen sok klub szerette volna folytatni a bajnokságot, ám a többség a lezárás mellett voksolt. A Championshipbe feljutó két gárda a Coventry City és a Rotherham United, a kiesők között pedig a Tranmere Rovers, a Southend United és a Bolton együttese található. A harmadik feljutó helyért pedig a Portsmouth, az Oxford, Fleetwood és a Wycombe fog megküzdeni.

A negyedosztályban (League Two) egyetlen csapat szavazott a folytatás mellett, így itt egyértelműbb volt a döntés. Három gárda jutott fel a Crewe Alexandra, a Swindown Town és a Plymouth személyében. A ligából egyetlen együttes fog kiesni, ám az még nem dőlt el melyik. Pontszám alapján a Stevenage az utolsó helyezett, ám a Macclesfield csapata ellen fegyelmi eljárást indított a liga, és pontlevonással sújthatják őket. A negyedik feljutó helyért Cheltenham, a Colchester, az Exeter és a Northmapton játszik majd.

A Premier League és a Championship küzdelmei folytatódni fognak. Előbbi június 17-én, utóbbi pedig 3 nappal később kezdődik újra.