Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Még az Inter korábbi kiválósága is támogatja Lautaro megszerzését!

A korábbi kiváló argentin csatár, Diego Milito is Lautaro Martinez barcelonai szerződése mellett érvelt az Infobae honlapnak adott interjújában.

Az Interrel Bajnokok Ligáját is nyerő támadó jól ismeri fiatal honfitársát, aki a Racingnál abban az időben bontogatta a szárnyait, amikor Diego Milito ott futballozott karrierje végén.

“Először is: Lautaro a világ bármely csapatába beférne! Fantasztikus csatár, és nagyszerű srác, akit nagyon sokra tartok, már most is, fiatal kora ellenére. Örülök, hogy jól mennek a dolgai!” – Kezdte gondolatmenetét az idősebbik Milito-testvér.

“Úgy hiszem, Lautaro boldog az Internél, a világ egyik legjobb csapatánál. De ha a Barca hívja… Nagyszerű lenne, ha Lionel Messi mellett futballozhatna. A válogatottban már láthattuk, hogy nagyon is jól működnek ők együtt. A legjobbtól tanulhatna, különben meg… Ki ne akarna Messivel futballozni?!” – Folytatta Milito, aki szerint Lautaro Martinez vagy a Barcában, vagy az Interben, de a következő évtized nagy csillaga lesz.

“Történjék bármi, Lautaro a következő évtized nagy csillaga lesz! Mindene megvan hozzá, hogy a legjobbak közé kerülhessen. A tehetsége adott, és pontosan tudom, hogy minden nap jobb és jobb játékos akar lenni!” – Így a korábbi 25-szörös válogatott csatár.