Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazta kiválóságát az AS Roma – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint abszolút megfizethető áron válthat klubot a következő átigazolási időszak során az AS Roma tehetséges játékosa…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint az AS Roma vezetősége 30 millió euró ellenében hajlandó eladni a több angol csapat által is kiszemelt Cengiz Ündert a következő átigazolási időszak alkalmával.

A 22 esztendős török szélső 2017 nyarán 13.4 millió euró ellenében került a Basaksehir gárdájától az “Farkasokhoz”. Első szezonjában 32 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezalatt nyolc találatot szerzett, miközben a török válogatottban is egyre több feladatot kapott. Ám a berobbanó idényét követően az elmúlt kiírásban már kevesebb lehetőséghez jutott, első sorban az újonnan felfedezett Nicolo Zaniolo csillogása miatt. Az aktuális szezonban is eleinte jobbára csak csere volt, ám csapattársa sérülése révén újra megkapta a lehetőséget, és remek játékkal bizonyította, hogy jó döntés volt őt nem elengedni. Ünder a félbeszakított idény során 20 mérkőzésen lépett pályára csapata színeiben.

Megszerzése iránt az elmúlt hónapokban számtalan angol klub mutatott érdeklődést, sajtóbeszámolók szerint mellett többek közt az Arsenal, a Tottenham, a Manchester City és a Manchester United is fontolóra vette már a megszerzését, de állítólag a Bayern München és a Sevilla is rendszeresen figyeli őt.