Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ebben a csapatban akar játszani Szoboszlai Dominik!

A napokban két gólpasszt adó tehetséges magyar játékos sorsa egyre inkább eldőlni látszik a legfrissebb olasz sajtóhíresztelések szerint…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato információi szerint a számtalan érdeklődő közül Szoboszlai Dominik kizárólag az AC Milan csapatához szeretne szerződni, noha több angol klub és például az olasz bajnoki címet üldöző Lazio is szívesen látná soraiban a Red Bull Salzburg tehetséges magyar játékosát.

A 19 esztendős magyar tehetség a Salzburg elmúlt szezonjában két osztrák bajnoki és egy kupa-találat mellett a BL csoportkörében is eredményes tudott lenni, és az aktuális szezonban fokozatosan egyre több játéklehetőséget követelt magának, és egyre több olasz és angol klub érdeklődését vonzatta magára.

Egy másik olasz szakoldal, a Tuttomercatoweb eközben úgy értesült, hogy a milánóiak már januárban is közel álltak Szoboszlai megszerzéséhez, és továbbra sem mondtak le róla. Az olasz lapok általános vélekedése szeirnt a piros-feketék következő vezetőedzője, Ralf Rangnick egyik fő kiszemeltjeként kezelik.