Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem adja fel a kapus, megküzdene az első számú helyért Liverpoolban!

Mindenki emlékszik Loris Karius hibáira a 2018-as BL döntőben. A német hálóőr nemrég tért vissza a Besiktastól és úgy érzi van még keresnivalója a „Vörösöknél”.

Kariust 2016 nyarán szerződtette a Liverpool a Mainz együttesétől. A 26 éves játékos két évig volt a Pool első számú opciója, ám több őrületes hibája miatt kölcsönadták a Besiktasnak, helyére pedig Alissont szerződtették.

Alisson egyértelmű erősítés volt a „Vörösök” számára, ám a most visszatérő német portás szerint képes lenne arra, hogy ismét helyet kapjon a kezdőben: 

Természetesen ha klubot váltok, csak olyan helyre mennék, ahol kezdőként számolnak velem. A jelenlegi helyzetben nem érzem azt, hogy váltanom kéne, nincs rajtam nyomás. Úgy érzem tudok még fejlődni. Második számú kapusként Angliában tudod, hogy meg fogod kapni a lehetőséget a bizonyításra. Jelenleg a világ legjobb klubjában vagyok, amely trófeákért harcol, és minden tréningen a legmagasabb szinten teljesíthetek. Teljesen biztos vagyok abban, hogy a legjobb helyen vagyok.

Nagy kérdés, hogy a Liverpool valóban számol-e a német játékossal. Sajtóhírek szerint a „Vörösök” szívesebben túladnának rajta, valamint Adrián is még több évre tervez az Anfield Roadon.