Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: A Sociedadnál biztosak benne, hogy legjobbjuk nem tér vissza Madridba!

A Real Sociedad elnöke, Jokin Aperribay után, a csapat trénere, Imanol Alguacil is Martin Ödegaard maradásáról beszélt.

Mint ismert, a norvég kiválóság kölcsönben futballozik a Sociedadnál, ám ez a kölcsönszerződés olyan jót tett a fejlődésének, hogy Ödegaaard valósággal kivirágzott, és a La Liga aktuális idényének egyik legjobbjává vált.

Nem csoda, hogy a baszkok marasztalnák, és ahogyan a vezetőedző, Imanol Alguacil is fogalmazott, Ödegaard szívesen is maradna még egy évet a klubnál.

“Nem beszéltem még vele konkrétumokról, de számomra egyértelmű, hogy velünk marad a következő szezonban is. Hogy miért? Sokat elmond az, ahogyan látom őt nap mint nap.” – Idézi a Marca a 48 esztendős trénert.

“Ödegaardnak remek idénye van, és ezt nagyban köszönheti annak, ahogyan az edzéseken dolgozik. Rengeteget fejlődött nálunk, és pontosan tisztában is van azzal, hogy mit kapott a klubtól. Úgy gondolom jól érzi magát itt, és izgatott a folytatás miatt.” – Folytatta a Sociedad mestere, utalva arra is, hogy Ödegaard számára sokat jelentett az is, hogy egy versenyképes csapatban futballozhatott.

“Jó csapatunk van, összetartó társaság, ahol mindenki azért dolgozik, hogy még jobbak legyünk. A kényszerszünet után ugyan azt a mentalitást érzem a játékosokon, mint előtte. Alig várjuk, hogy újra pályára lépjünk!” – Jegyezte még meg Alguacil, aki szerint Ödegaard  maradásában sokat nyomna a latba az a tény is, ha a jelenleg negyedik, BL-indulást érő helyen tanyázó Sociedad indulhatna a Bajnokok Ligájában az új idényben.