Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagyon szeretné a holland középpályást a Manchester United! – sajtóhír

Továbbra sem mondott le Donny van de Beek megszerzéséről a Manchester United. A holland középpályásért a pénz mellett már egy játékosát is odaadná a manchesteri sztárcsapat.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a nyári átigazolási időszakban a Manchester United egyik fő célpontja a Real Madrid által is kiszemelt holland középpályás, Donny van de Beek. Az Ajax sztárja nem lenne olcsó vétel a United számára, akik egy újabb ajánlattal álltak elő a Sunday Mirror értesülései szerint.

A pletykák alapján egy bizonyos összeg mellett hajlandóak lennének egy játékosukat is felajánlani az amszterdami klub számára. Ez a játékos Andreas Pereira, akinek nem túl jók a kilátásai Manchesterben. Pogba, McTominay, Bruno Fernandes, Matic és a javuló formát mutató Fred mellett csak limitált idő jutna számára, épp ezért az ő előnyére is válhatna ez a transzfer, amennyiben az Ajax elfogadná azt.

A 23 esztendős középpályás ebben a szezonban összesen 37 találkozón kapott szerepet, amelyeken 10 gólt szerzett és 11 gólpasszt osztott ki. Szerződése 2022 nyaráig köti az amszterdami alakulathoz. Piaci értékét a transfermarkt 44 millió euróra becsüli.