Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékosával hosszabbíthat a Napoli – sajtóhír

Dries Mertens hosszabbítása után olasz lapértesülések szerint rövidesen egy újabb játékosa megtartását jelentheti be a friss Olasz Kupa-győztes Napoli együttese…

A La Gazzetta dello Sport újságírója, Nicoló Schira tudomása szerint a Napoli vezetősége közel áll ahhoz, hogy további három évvel, 2024-ig meghosszabbítsa szerb válogatott hátvédje, Nikola Maksimovic következő idény végéig érvényes szerződését.

A 28 esztendős középhátvéd már 2016 óta áll az Azúrkékek alkalmazásában, azonban részben sérülései miatt is, az első két évében csak minimális lehetőséghez jutott, a tavalyi szezon során már 28 tétmeccsen szerepelt. A 2019-2020-as idény eddig eltelt szakaszában 12 bajnokin és minden sorozatot figyelembe véve 18 mérkőzésen jutott szóhoz, az őszi mellőzése után a szezon közben kinevezett Gennaro Gattuso tavasszal abszolút emberként számít rá.

Maksimovic a nápolyi kalandot megelőzően három idényt már eltöltött a Torino alkalmazásában, míg a 2017-2018-as kiírásban kölcsönben a Szpartak Moszkvánál is megfordult, azt megelőzően csak hazájában játszott.