Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb olasz csapat vinné a Spurs távozóját – sajtóhír

A korábban biztos befutónak hitt Inter mellett az olasz sajtó legfrissebb beszámolói szerint egy újabb Serie A-s élcsapat fogalmazott meg érdeklődést a Tottenhamtől lejáró szerződése következtében távozó hátvéd iránt…

Az Il Messaggero és a La Gazzetta dello Sport egyaránt megerősítette, hogy az AS Roma csapata két+egy éves szerződést készül ajánlani az aktuális évad végeztével a Tottenham csapatától lejáró szerződése miatt távozó Jan Vertonghen részére, akit hosszú hónapok óta az Inter csapatával boronáltak össze.

A 33 esztendős belga válogatott védő 2012 óta állt a Spurs alkalmazásában, és több mint 300 tétmérkőzésen viselhette az Észak-londoniak szerelését, a tavaly BL-döntőig menetelő együttesben is alapember volt. Korábbi vezetőszerepe után viszont az aktuális idényben mindössze 19 bajnokin és három BL-mérkőzésen vették számításba. Ezt megelőzően hat évet töltött el az Ajax Amszterdamnál, ezen a két bajnokságon kívül máshol nem játszott, Olaszország tehát teljesen új tapasztalat lehet számára.

Vertonghen leigazolása azért került képbe a Románál, mert a “Farkasok” továbbra sem tudtak megállapodni Chris Smalling kölcsön utáni véglegesítéséről a Manchester United vezérkarával.