Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lazio lehet a befutó a tehetséges hátvédért – sajtóhír

Olasz források egybehangzó véleménye szerint a korábbi híresztelésekkel ellentétben, a Lazio csapatánál köthet ki az olasz bajnokság (Serie A) egyik legnagyobb tehetségeként számon tartott védője…

Többek közt Gianluca Di Marzio is megerősítette, hogy a Hellas Verona fiatal hátvédje, Marash Kumbulla megegyezett abban, hogy ötéves szerződést kössön a bajnoki címet üldöző Lazio gárdájával.

A 20 éves albán védő kegyeiért versenyző csapatok hosszú sorából eddig az Inter tűnt a favoritnak, de többek közt a Napoli, a Fiorentina, a Bayern München, a Manchester United és a Chelsea is érdeklődött iránta. Az olasz sajtó azonban immár arról számolt be, hogy Kumbulla a rómaiaknál köthet ki, akik 18-20 millió euró kifizetése mellett két játékost, Cristiano Lombardi és Riza Durmisi játékjogát ajánlották fel érte.

Kumbulla a Verona saját nevelésű játékosa, a korosztályos csapatok végig járása után a tavalyi szezonban mutatkozhatott be a legjobbak közt, de az igazi áttörést az idei kiírás hozta meg számára. A tehetséges játékos ősszel még sérülésekkel bajlódott, december óta azonban kirobbanthatatlan a Hellas kezdőjéből, sallangmentes, megbízható játékával pedig hétről hétre egyre több követőt állít maga mögé.

A Serie A idei szezonjában 20 mérkőzésen lépett pályára klubjában, miközben tavaly már hazája válogatottjában is bemutatkozhatott.