Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atléticónál köthet ki a Napoli távozója – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint az Atlético Madrid csapata visszautasíthatatlan ajánlattal készül megszerezni a Napoli klubváltásra készülő gólfelelősét…

Az AS értesülései szerint az Atlético Madrid vezetősége 50 millió eurót fizetne a Napoli részére Arkadiusz Milik szolgálataiért, miközben a lengyel játékosnak mostani fizetése duplájával, évi 5 millió eurót garantálna, amennyiben őket választja.

Mint ismeretes, a Napoli idén nyáron vásárlót keres a csapattal még egy évig élő szerződésben álló lengyel támadó részére. A 2016-ban az Ajaxtól 32 millió euró ellenében igazolt támadó nápolyi szerepvállalása elég hányattatottan indult, hiszen rövid időn belül két súlyos térdsérülést is elszenvedett, gyakorlatilag az idei az első teljes szezonja, melyben eddig 25 tétmeccsen 13 találatot szállított.

A korábbi hírek szerint Miliket az olasz bajnokságon (Serie A) belülről a Juventus és az AC Milan szeretné leigazolni, míg a külföldi csapatok közül a “Matracosok” mellett leginkább a Tottenham és a Schalke 04 látná őt szívesen.