Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maradona győzködi Ronaldinhót az újrakezdésről

Dél-amerikai lapértesülések szerint az Argentínában edzősködő Diego Maradona azon fáradozik, hogy csapatához csábítsa a már öt évvel ezelőtt visszavonult brazil zsenit…

Az El Dia információi szerint Diego Maradona szeretné meggyőzni a 40 éves Ronaldinhót arról, hogy csatlakozzon az általa…

Közzétette: Futballtangó – 2020. június 27., szombat

Az El Dia információi szerint Diego Maradona nagyon szeretné meggyőzni a 40 éves Ronaldinhót arról, hogy csatlakozzon az általa irányított Gimnasia La Plata csapatához az argentin bajnokság járvány utáni folytatásában.

Az egykori aranylabdás brazil csillag jelenleg is Paraguayban tartózkodik házi őrizetben, miután Ronaldinho még március elején egy jótékonysági rendezvényre érkezett az országba, ahol egy szállodai ellenőrzés során hamis útleveleket találtak náluk. Azzal védekeztek, hogy a papírokat ajándékba kapták, amikor leszálltak a repülőről.

Ronaldinho hosszú heteket töltött egy paraguayi börtönbe, ahol egy szó szerint “zártkörű” labdarúgó-bajnokságban is részt vett, és a rabtársak bálványként tisztelték őt, játéktudása pedig látszólag semmit nem kopott meg az évek alatt.

Maradona jelenléte miatt a Gimnasia szereplését a 2019-2020-as idényben már így is nem mindennapi érdeklődés övezte, Diego miatt rendszerint valamennyi idegenbeli mérkőzés városában szabályos utcai karnevál alakult ki a világbajnok hős tiszteletére, és a meccsek előtt az ellenfelek is ajándékokkal köszöntötték az egykori legendát.

Az 97-szeres brazil válogatott kiválóság fénykorában a PSG, a Barcelona és az AC Milan csapatait erősítette, pályafutását 2015-ben a Fluminenséből fejezte be.