Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Célegyenesben a Barca és a Juve közti üzlet

Egybehangzó olasz és spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona és a Juventus csapata mindenben megállapodott egymással két középpályása megcserélését illetően, és a mai napon mindkét játékos már az új kenyéradójánál csekkolhat be…

Több olasz forrás is megerősítette, hogy Arthur Melo szombat este a magángépével megérkezett Torinóba, a Barcelonától távozó brazil középpályás pedig a vasárnapi napon eshet át a kötelező orvosi vizsgálatokon a Juventus csapatánál.

Eközben a katalán Sport nevű lap úgy tudja, hogy Miralem Pjanic ugyancsak vasárnap tudhatja le az orvosikat a gránátvörös-kékeknél. Mint ismeretes, a két játékos helycseréje mellett az olasz rekordbajnok 10 millió euró körüli összeget fizet cserepartnerének.

A 23 esztendős brazil játékmester két évvel ezelőtt 31+9 millió euró ellenében csatlakozott a katalán óriás soraiba nevelőcsapatából, a brazil Grémióból. Arthur rövid időn belül meghatározó szereplője lett a csapatnak, első idényében 44 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, a jelenlegi szezon során pedig minden sorozatot figyelembe véve eddig 26 pályára lépésnél tart. Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz klub jelenlegi fizetésénél nagyobb gázsival csábította kiszemeltjét.

A 30 éves bosnyák válogatott középpályás posztján a világ legjobbjai közé tartozik, azonban a torinóiaknál egyre többet lehet hallani róla, hogy már nem érinthetetlen, noha továbbra is alapembernek számít. Maurizio Sarri kezei alatt az aktuális szezonban 35 tétmérkőzésen lépett pályára, ezalatt három gólt szerzett és négy asszisztot osztott ki. Pjanic negyedik éve szolgálja az “Öreg Hölgyet”, összesen 170 mérkőzésen viselte a klub szerelését, korábban az AS Roma és az Olympique Lyon alkalmazásában állt.