Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: gyönyörű kapásgólokkal nyert a Villarreal – videóval

Hétközi veresége után a nemzetközi kupaindulás szempontjából kulcsfontosságú rangadó várt a Valencia csapatára a Villarreal otthonában vasárnap délután…

A kényszerszünet utáni időszakban remekelő Villarreal gárdája nagy lépést tett a jövőévi Európa-liga-szereplés felé, miután 2-0-ra legyőzte hazai környezetben a Valencia csapatát. Az első negyedóra vége felé Gerard Moreno találta meg egy remek passzal a szépségdíjas találatot szerző Paco Alcacert, aki volt csapata ellen köszönt be. A korábbi előkészítése után a szünet előtti utolsó percekben Moreno ugyancsak egy látványos kapásgóllal volt eredményes szezonbeli 13. találatát szerezve Cazorla passzát követően. A “Sárga tengeralattjáró” a folytatásban visszavett a tempóból, az első játékrészbeli két találattal könnyedén döntötte el a három pont sorsát, a második 45 percet pedig rutinból lehozták. A házon kívül egész évben gyengélkedő Valencia teljesítményéről mindent elmond, hogy Albert Celades fiai még csak kaput eltaláló lövésig sem jutottak.

A Villarreal az újrakezdés óta öt fordulón belül a negyedik sikerét aratta, míg a “Denevérek” már harmadszor kapituláltak júniusban.

Villarreal – Valencia 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Alcacer (14.), Moreno (44.), ill.

 

A 32. forduló eddigi eredményei

Sevilla-Valladolid 1-1
Athletic Club-Mallorca 3-1
Celta Vigo-Barcelona 2-2
Osasuna-Leganés 2-1
Atlético Madrid-Deportivo Alavés 2-1
Levante-Real Betis 4-2
Villarreal-Valencia 2-0

A 32. forduló további programja

Vasárnap
19:30 Granada-Eibar (tv: Spíler 2)
22:00 Espanyol-Real Madrid (tv: Spíler 2)

Hétfő
22:00 Getafe-Real Sociedad (tv: Spíler 2)

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye

(Tabella: eredmények.com)